Alice Cullen Üye
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 30 Lakap : gizemlihermione Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Emre Aydın Ptsi Kas. 03, 2008 11:54 pm | |
| Afili Yalnızlık
Ölsem, ölsem, ölsem... Hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam... Tam da şimdi
Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... Bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm...
Sövdüm, sövdüm, sövdüm… Ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara
Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... Bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm...
Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya... Dayanmaya...
Belki Bir Gün Özlersin
Belki bir gün özlersin... Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken.
Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin. Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin...
Belki bir gün özlersin...
Sil gözünün yalnızlıklarını... O an fısılda duvarlara adımı. Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana...
Belki bir gün özlersin... Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken.
Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin. Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin...
Sil gözünün yalnızlıklarını... O an fısılda duvarlara adımı. Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana...
Git
Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme
“Adam olmaz” dedin senden “Adam nedir” dedim içimden Fark etmezdi değişseydim Güvenseydim ya da salıverseydim
Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme
Git gideceksen bekleme Başka bir şey söyleme Gideceksen bekleme
“Artık olmaz” dedin senle “Çok eskitti beni bu hikâye” “Tamam” dedim “tamam kabul” Laf anlatılmaz ki gerçeğe
Ben üşümem sen geç beni Sıkı giyin kandırma kendini Bir şairin şiirinden ibaret Tüm bildiğin büyük ihtimalle.
Hareket Vakti
İs karası gibiyim o temiz ellerinde Dil yarası gibiyim bu masum sözlerinde Kal deme hiç, bunu benden isteme Sus bu gece Bana aşktan sakın hiç bahsetme
Dur bu gece Bana dokunma, beni delirtme Sana boşuna umut vermek istemem
Çağıran bir şeyler var hep Beni uzak şehirlerde Bana ait bir şeyler var O sert gülüşlerde
Sen yine olduğun gibi kal, benim için sakın değişme Giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince
Sen yine olduğun gibi kal, misafirim bu şehirde Bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince
Mum gibiyim Senin ışıl ışıl gözlerinde Kum gibiyim Uçsuz bucaksız o çöllerinde Kış gibiyim Yakan yaz güneşinde Hırsız gibiyim Kadehteki o ruj izlerinde Dil gibiyim Yanağındaki o beninde
Kal deme hiç, Bunu benden isteme
Kim Dokunduysa Sana
Yapma, dokunma Kim dokunduysa sana... Ona git Nerde unuttuysan beni... Orda kal Ezdirmem kendimi sana
“Yaptım çünkü âşık oldum” deme, konuşma Ona öyle demezler buralarda Âlem inansa sözüne ben inanmam
Beş para eder mi varlığın? Ki yokluğun beni acıtsın Âlem eğilsin önünde, ben eğilmem
Yapma, dokunma Kim dokunduysa sana... Ona git Nerde unuttuysan beni... Orda kal Ezdirmem kendimi sana
Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Âlem affetse seni ben affetmem
Onlar gibi değilim ben Adam olmadı hala benden Adam kölen olsun senin, ben olmam
Yapma, dokunma Kim dokunduysa sana... Ona git Nerde unuttuysan beni... Orda kal Ezdirmem kendimi sana | |
|