| Kadro* | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Neases Admin
Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 32 Nereden : Bi Bilsem... Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Kadro* Paz Kas. 02, 2008 7:21 pm | |
| Kadromuzda değişikliklerin olması yönünde bir düşüncem var, çok fazlayız..
6 adminimiz var sanırım şu anda ama bu altı kişinin hepsinin başta farklı görevleri vardı. Şimdi hepimiz ender girer olduk ve başta ben olmak üzere epeyce boşladık da..
-magic- ve ben kurucu olarak geçelim diyorum ben.. Eylül yönetim sorumlusu olsun.. Kübra ve Ezgii de yönetici olarak geçsin.. diyorum ben... Moderatörler.. Hepsi giriyor mu, yapıyor mu, ediyor mu bilemiyorum tabii ki.. Ama tam olarak bi değişim demiyorum, en iyisi için küçük bir değişim şart diyorum.. Siz ne diyorsunuz buna ? | |
|
| |
LimonA*de Admin
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 32 Lakap : €k$!ms! Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Kadro* Paz Kas. 02, 2008 9:30 pm | |
| Yönetimi bilemem ama moderatörlere 2 hafta kadar bi süre verelim sonunda değerlendirmeye göre yetki alabiliriz. Bide benim mod olarak önermek istediğim biri var esracım. | |
|
| |
MoonshieLd Admin
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 32 Nereden : İstemeye mi gelicen =P Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Kadro* Çarş. Kas. 05, 2008 4:38 pm | |
| Admin olarak çok fazlayız, bir de ben özge adminliği bıraktı diye biliyorum, Ezgi'ye devrettim demişti. Herneyse, üstüme alınmıyorum, ben boşlamadım =P Modların çoğu çalışmıyor, ben değerlendirme yapıp başlık açarım. | |
|
| |
-twilight- Üye
Mesaj Sayısı : 224 Nereden : Forks Lakap : Nana Kayıt tarihi : 26/03/08
| Konu: Geri: Kadro* Çarş. Kas. 05, 2008 8:32 pm | |
| - MoonshieLd demiş ki:
- Admin olarak çok fazlayız, bir de ben özge adminliği bıraktı diye biliyorum, Ezgi'ye devrettim demişti. Herneyse, üstüme alınmıyorum, ben boşlamadım =P Modların çoğu çalışmıyor, ben değerlendirme yapıp başlık açarım.
Benim bölümüm zaten çok fazla çalışma gerektirmiyor. Doğru düzgün yazı yayınlayan yok ben napayım | |
|
| |
Neases Admin
| Konu: Geri: Kadro* Çarş. Kas. 05, 2008 8:40 pm | |
| Hayır ben şöyle düşünüyorum zaten, yöneticileri gözden geçirmek şart. Admin sayısı 3e düşürülsün 3 tane de moderatör olsun ama bize bol paylaşım yapan ''üye''ler lazım.. Sadece yönetim kadrosu çalışan bi site olamayız.. Black Lola mesela mükemmel bir üye, yönetimde moderatörlerde değiştirme yaparsak alınabilecek bi isim Merve. Fakat aradığım üye işte resmen, vızvız style üye =P | |
|
| |
MoonshieLd Admin
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 32 Nereden : İstemeye mi gelicen =P Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Kadro* Perş. Kas. 06, 2008 6:56 pm | |
| İşte zaten bi avuç üyemiz var onlar da paylaşımlara bakıp kaçıyor =P | |
|
| |
LimonA*de Admin
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 32 Lakap : €k$!ms! Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Kadro* Perş. Kas. 06, 2008 7:16 pm | |
| aaaa hemen pes etmeyelim ama Alacakaanlık daha Türkiyede yeni Film bi çıksın artacak üye sayımız ben eminim Ve evet Merve'den çok iyi mod olur | |
|
| |
su perisi Üye
| Konu: Geri: Kadro* Ptsi Kas. 10, 2008 6:37 pm | |
| Herkese merhaba arkadaşlar Daha qaz önce üye oldum ama şimdiden başlayalım dedim Öncelikle site için çok teşekkür ederim Umarım her şey çok güzel olur Düşündüğüm bir hikaye var Elimdekiler bitince yazmak istiyorum Şimdiden herkese iyi eğlenceler İhtiyacınız yok gibi görünse de modluk görevi olursa da seve seve yapmaya hazırım ) | |
|
| |
Neases Admin
| Konu: Geri: Kadro* Ptsi Kas. 10, 2008 6:51 pm | |
| Kayıt : 10 11 2008 Mesajlar : 1
Sen biraz geliştir, bakarız x) | |
|
| |
su perisi Üye
| Konu: Geri: Kadro* Ptsi Kas. 10, 2008 8:54 pm | |
| - Neases demiş ki: