Alice Cullen Üye
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 30 Lakap : gizemlihermione Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Candan Erçetin C.tesi Kas. 01, 2008 1:53 am | |
| Söz Vermiştin
Söz vermiştin bana Yanı başımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık
Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık
Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın bedeli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz
Çok mu fazla bu sitem Ağır değil mi bu ceza Söyle kim çok gördü seni bana Böyle yalnız kalınmaz
Paylaşılmıyor hüzün Paylaşamam yolu yok bunun Anlatamam sözü yok bunun Çekilecek başa geldikçe dertler
Bir zaman bir yerde Buluşuruz yolu yok bunun Kavuşuruz yolu yok bunun Görülecek günü geldikçe
Onlar Yanlış Biliyor
Puslu soğuk hava Dökülen yapraklar En sevdiğim mevsimdi Sarı sonbahar, artık değil
Kalbimde hüzün Aynada üzgün yüzüm Beni tanıyanlar Buna birisi sebep diyor Susuyorum
Yaptığım birçok şeyin Hiç bir amacı yok Fotoğraflar çekmecede Anılarım direniyor
Arkadaşlar nefretle Buna o sebep diyor Bir ben gerçeği biliyorum Ve gizlice ağlıyorum
Onlar yanlış biliyor Kimsenin suçu değil bu Onun suçu değil bu Kader oyunu değil bu Bu benim suçum
Puslu soğuk hava Dökülen yapraklar En sevdiğim mevsimdi Sarı sonbahar, artık değil
Kalbimde hüzün Aynada üzgün yüzüm Beni tanıyanlar Buna birisi sebep diyor Gülüyorum
Yaptığım birçok şeyin Hiç bir amacı yok Fotoğraflar çekmecede Anılarım direniyor
Arkadaşlar nefretle Buna o sebep diyor Bir ben gerçeği biliyorum Ve gizlice ağlıyorum
Onlar yanlış biliyor Kimsenin suçu değil bu Onun suçu değil bu Kader oyunu değil bu Bu benim suçum
Evet, onlar yanlış biliyor Kimsenin suçu değil bu Onun suçu değil bu Kader oyunu değil bu Bu benim suçum
İster Sallan Gez
Koy ver derdin silinsin Yol ver öfken durulsun
Sonra korkma Göster gönlün görünsün Hoş gör ruhun sevinsin
Gel bu günün hakkını ver Yarını yarın düşünsün
İster sallan gez İster çalış ister yarış (İster düşün ister taşın) İstersen sallan gez İster değiş ister alış (İster uzak ister yakın)
Gel bu günün hakkını ver Yarını yarın görürsün
Her Aşk Bitermiş
Aşk bu, Geliyorum demeden geliyor, Gitmiyor Unutmak Öğrenmekten daha çok zaman alıyor Bilgi ceza, bilgi suç Taşımak ağır Ben aşkı yüz metreden tanırım Yeni değil bu yalnızlık Ne sokaklar ne evler gördük İyi gelir ilk zamanlar yaşadıkça Biz öğrendik Her aşk bitermiş birgün bildim Her aşk bitermiş birgün öğretildim Gözüm aynı göz, ruhum eski Sözüm aynı söz, susmam yeni Günüm aynı gün, geceler eski Tenim aynı ten, üşüyorum şimdi
Bana Güven
Sen hey sen En son giden Sen sen olmayacaksın Bana güven istersen
Ne canım böyle yanıp coşacak Ne bu mevsim hep kış kalacak Yeniden bulacak birini bu kalp bulacak O da gitse son olmayacak bana güven istersen
Aynı deftere aynı deftere isimler yazacak ellerim Yanınıza sevgililer yeni sevgililer seçecek geceler bilirim Zor gelecek çok zor gelecek bazen dostlarım bile En son sevdiğin son sevdiğin ben olmayacağım bana güven
Yaz ortasında için bir anda ürperecek Bir gülecek bir küseceksin ama geçecek Aşk kendini aşk bizleri zar zor temize çekecek Senin de boynu bükük bir defterin olacak bir gün | |
|